Zowel voor onze eigen projecten als voor externe meetopdrachten investeerden wij in een volledig uitgeruste en geconditioneerde 3D-meetkamer. Tot in de kleinste details en met een nauwkeurigheid tot 1 micron meten wij met lasertechnologie alle mogelijke metalen onderdelen op. Hiermee voldoen we aan de iso-norm ISO10360-2.

De mogelijkheden van onze geconditioneerde meetkamer zijn vrijwel eindeloos. Zowel voor de productievoorbereiding als eindcontrole van een metalen onderdeel voeren wij de vereiste metingen uit.

Daarnaast wordt onze meetkamer intensief gebruikt voor metingen in opdracht van derden. Elke meting leidt tot een gedetailleerd eindrapport. Zo weet u exact of een gemeten onderdeel al dan niet aan de tolerantienormen voldoet.

Wij kunnen alle metalen onderdelen opmeten tot een maximumgewicht van 1 ton. De maximale afmetingen reiken tot 2 meter lang, 1,5 meter breed en 1,1 meter hoog.

Metingen voor derden

Metingen voor derden voeren we uit aan de hand van aangeleverde onderdelen en digitale technische tekeningen. Elk specifiek meetpunt wordt vervolgens zorgvuldig in kaart gebracht.

Klimatologische omstandigheden

Vooraleer een meting plaatsvindt, bevindt het onderdeel zich 24 uur in de juiste klimatologische omstandigheden. Onze meetkamer is hiervoor perfect geconditioneerd. Daarnaast beschikken wij over de vereiste opspantechnieken om alle mogelijke onderdelen correct op te meten.

Metingen voor derden
Bekijk ons aanbod